pro_10 (1)

Tala Fou

Le "Sweet guy" debut|Fa'ai'uga Fautuaga Fa'apitoa-Fa'a'ese'ese tannin fa'atasi ma mea e fa'a'alu ai maualuga DESOATEN NSK

NSK1

14 Fepuari, o se aso malolo o le alofa ma le alofa

Afai o vailaʻau vailaʻau e iai mea faʻapitoa, o le oloa lea o le a ou faʻasoa atu ia te oe i le asō e foliga mai o se 'tagata suamalie' lauiloa.

O le fausiaina o se paʻu e manaʻomia ai le lagolago malosi a mea faʻaofuofu paʻu, o le lubrication o fatliquors ma le lanu felanulanuai o vali;e manaʻomia foʻi le fesoasoani a le tele o faʻamoemoega-fausia oloa faʻatinoga e ausia ai le sitaili manaʻomia ma le faʻatinoga.

O se tasi o mea e manaʻomia muamua e faʻamautinoa ai e mafai ona fesoasoani lelei le oloa i le faiga o le tanning o le faʻaogaina lea o le susu-lanu moana i le pH saʻo ma faʻatasi ai ma le saʻo avanoa e ulu atu ai.

O le faiga o le neutralization o se laasaga taua i le sauniaina o nei oloa uma e tuʻu tutusa ma loloto i totonu o le paʻu.

O fa'agasologa 'ese'ese i le fa'agasologa o pa'u e mana'omia ai fa'amamafa 'ese'ese, ma mo le fa'a'au'au, o mea fa'amalu malū ma gaio'iga tumau loloto e taua tele.

Ina ua maeʻa suʻesuʻega ma atinaʻe a le Texel team, ua faʻalauiloaina se oloa fou:

le maualuga o le fa'aogaina o le fa'aogaina o le fa'aituau o tannin DESOATEN NSK

Fa'aliga lelei ma mea e tu'u ai

Faʻaleleia le faʻaogaina o mea kemisi

Maua se pa'u e sili atu le lautele ma mae'a

NSK2

Ina ia mafai ona latalata le pH i le isoelectric point o le susu-lanu moana ma ia mautinoa le faʻaogaina lelei o mea uma anionic, e manaʻomia le fetuunaiga o le pH i le tele o le 4.5 i le 6.5 e faʻaaoga ai mea alkaline i le faagasologa o le neutralization.

Ae ui i lea, o suiga mataga i le pH e matua leaga lava mo le faʻaogaina o le paʻu ma o le le lelei o le faʻaogaina o alkalis malosi e mafua ai le le tutusa o le tufatufaina o le pH i luga o le tipi o le paʻu, e mafua ai le faʻatupuina tele o mea vailaʻau i luga o le saito. , lea e le mafai ona ofi tutusa.

A o tuuina atu le Faaiuga

fa'aologa maualuga fa'ai'uga fa'agata tannin DESOATEN NSK.

O ona uiga fa'alelei lelei e fa'amautinoa ai le fa'amalieina ma le agamalu o le pH o le susū-lanumoana, o le saito mafolafola ma le lelei, o le vali e tutusa ma le tutusa tutusa i le va o pa'u.

O ana mea faʻapipiʻi e fesoasoani foi i le faʻaogaina atoa ma le homogeneity o le susu-lanu moana koluse-vaega, faʻamautinoa le faʻatinoina o le valiina i totonu o le fatu paʻu, faʻaogaina atoatoa o paʻu ma faʻamaʻi gaʻo, paʻu faʻaloloa ma sili atu paʻu fua.

NSK3

O le alofa e pei o le savili mafanafana o se willow e le maalili ai ou foliga

O le alofa e pei o le mafanafana o le fusi a le tagata alofa

O le alofa o se pa'i malu ma le leoa

Fa'atino fa'aologa maualuga e fa'agata ai tannin DESOATEN NSK

E pei o se "agalelei ma mausali" alii suamalie na te faʻafilemuina le taua o le pH "impulsive".I lenei aso fa'apitoa, sa fa'afiafiaina fo'i le kemisi.


Taimi meli: Feb-23-2023